ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Διαγωνισμός Ε.Ε.: Έλληνες οι 9 στους 100 επιτυχόντες (5/1/07)


Αθήνα 5.1.2007, 20:24
Έλληνες είναι οι εννέα από τους εκατό επιτυχόντες του τελευταίου γενικού διαγωνισμού της Ε.Ε. (EPSO/AD/27/05) για την πρόσληψη υπαλλήλων διοίκησης στον τομέα του ελέγχου, στον οποίο συμμετείχαν πολίτες από όλα τα κράτη – μέλη της Κοινότητας.

Οι επιτυχόντες έχουν καταταχθεί στους τρεις εφεδρικούς πίνακες, από τους οποίους η Ε.Ε. θα αντλεί προσωπικό έως τις 31 Δεκεμβρίου 2007 ή και αργότερα, όπως προβλέπεται στο σύστημα προσλήψεων που εφαρμόζει και το οποίο δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που... ευδοκιμούν στην χώρα μας.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού δημοσιεύονται στο τεύχος C 332 A/3 της Επίσημης Εφημερίδας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (κατεβάστε το).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved