ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Αποτελέσματα ΑΣΕΠ για ΚΕΠ και εκπαιδευτικόυς (15/6/07)


Αθήνα 15.6.2007, 15:22
Εκδόθηκαν και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ
www.asep.gr, ενώ αποστέλλονται  και για ανάρτηση στις οικείες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, τα αποτελέσματα του της διαδικασίας πλήρωσης θεσεων στα ΚΕΠ για την ΠΕ κατηγορία, καθώς και τα αντίστοιχα του γραπτού διαγωνισμού των εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ 05 (Γαλλικής Γλώσσας), ΠΕ 10 (Κοινωνιολόγων) και ΠΕ 13 (Νομικών και Πολιτικών Επιστημών).

Για τα αποτελέσματα των εκπαιδευτικών ε
πισημαίνεται ότι ελέγχθηκαν οι αιτήσεις των υποψηφίων που εντάχθηκαν σε πίνακα διοριστέων, ενώ οι λοιποί υποψήφιοι εμφανίζονται στους πίνακες βάσει των δηλώσεών τους. Κατά συνέπεια, οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν από τις μεταβολές που ενδεχομένως θα προέλθουν μετά τους λοιπούς σχετικούς ελέγχους και την εκδίκαση των ενστάσεων. Η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων λήγει την 2α Ιουλίου 2007.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved