ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Ανακοίνωση ΑΣΕΠ για "πάγωμα" των προσλήψεων (22/8/07)


Αθήνα 22.8.2007, 13:22
Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι από την 18η Αυγούστου που προκηρύχθηκαν οι βουλευτικές εκλογές έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου απαγορεύεται η έκδοση πράξεων που αφορούν το διορισμό ή πρόσληψη του πάσης φύσεως προσωπικού, οι σχετικές δε διαδικασίες, οι οποίες είχαν κινηθεί κατά την προκήρυξη των εκλογών διακόπτονται και επαναλαμβάνονται αμέσως μετά την ορκωμοσία της Κυβέρνησης.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής σε διαδικασίες που είχαν προκηρυχθεί ή ανακοινωθεί καθώς και προθεσμίες υποβολής ενστάσεων κατά πινάκων επιλογής που είχαν αναρτηθεί προ της προκηρύξεως των εκλογών συνεχίζουν από της επομένης της ημέρας ορκωμοσίας της Κυβερνήσεως και μέχρι συμπληρώσεως του εναπομείναντος κατά περίπτωση χρονικού διαστήματος για την ολοκλήρωση των ανωτέρω διαδικασιών με σχετική ανακοίνωση.

Οι φορείς των οποίων οι προκηρύξεις ελέγχονται από το ΑΣΕΠ και των οποίων οι διαδικασίες εμπίπτουν σε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις, οφείλουν να καθορίσουν ανάλογα και σύμφωνα με τα παραπάνω τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων - ενστάσεων.

Από την Ανεξάρτητη Αρχή ωστόσο διευκρινίζεται ότι για τις προκηρύξεις που εξέδωσε η ίδια πριν από την προκήρυξη των εκλογών και όριζαν καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων μεταγενέστερη της 18ης Αυγούστου 2007, θα γίνονται δεκτές ως έγκυρες οι αιτήσεις που θα υποβληθούν εμπρόθεσμα, όσες δηλαδή υποβληθούν εντός των αναγραφομένων στις προκηρύξεις προθεσμιών. Πρόκειται για τις προκηρύξεις που αφορούν την πλήρωση 748 θέσεων σε φορείς του δημόσιου τομέα, 524 στα ΚΕΠ και 40 ειδικού επιστημονικού προσωπικού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved