ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Προκήρυξη ΔΕΗ: Εκτός μάχης 1.735 υποψήφιοι (9/2/08)


Προκήρυξη ΔΕΗ: Εκτός μάχης 1.735 υποψήφιοι
Αν και η προκήρυξη της ΔΕΗ για την πλήρωση 2.035 θέσεων εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2007, η έκδοση των πρώτων, προσωρινών αποτελεσμάτων θα αργήσει μερικούς μήνες ακόμα, αφού όπως όλα δείχνουν η εταιρεία δεν ολοκλήρωσε καν την καταγραφή των περίπου 50.000 αιτήσεων των υποψηφίων.

Μόλις χθες εξέδωσε τις πρώτες ανακοινώσεις του διαγωνισμού και τα ονόματα 1.735 υποψηφίων των ειδικοτήτων Τ4Α, Τ4Ι και Τ5 που τίθενται εκτός μάχης επειδή δεν έχουν τα απαραίτητα προσόντα ή επειδή δεν συμπλήρωσαν κανονικά την αίτηση, καλώντας τους να υποβάλλουν ένσταση. Παράλληλα καλεί τους λοιπούς υποψηφίους των κατηγοριών αυτών να προσέλθουν στις ειδικές εξετάσεις.

* Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Τ4/Α (Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων) θα υποβληθούν στις εξής σωματικές δοκιμασίες:
- Ανέβασμα σκάλας επί στύλου 9m σε μέγιστο χρόνο 20". Επιπρόσθετα ο υποψήφιος  θα εκτελέσει στοιχειώδεις εργασίες επί του στύλου.
- Ανύψωση βάρους 20 kg από το ύψος των ώμων σε ανάταση οκτώ (8) φορές, σε μέγιστο χρόνο 20".
- Δρόμος ταχύτητας 60m, σε μέγιστο χρόνο 20".
Κατά τη διάρκεια των υπόψη δοκιμασιών, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να φορούν γάντια και κράνος.
Ειδικότερα κατά την πρώτη των ανωτέρω δοκιμασιών οι υποψήφιοι υποχρεούνται να φορούν ζώνη των πέντε σημείων και θα υπάρχει σύστημα προστασίας τους σε περίπτωση πτώσης (ανακόπτες πτώσεις). Γενικότερα θα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των υποψηφίων καθ΄ όλη τη διάρκεια της πρακτικής δοκιμασίας.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως στην Επιτροπή που θα διεξάγει την πρακτική δοκιμασία τους ιατρική βεβαίωση περί της δυνατότητάς τους να συμμετάσχουν στις συγκεκριμένες δοκιμασίες και να επιδείξουν, κατά την προσέλευσή τους στην Επιτροπή, την αστυνομική τους ταυτότητα ή  διαβατήριο.

* Οι υποψήφιοι των κατηγοριών Τ4Ι Χειριστές Μηχανημάτων Έργων και Τ5 Οδηγών, Μηχανοδηγών - Χειριστών θα υποβληθούν σε έλεγχο γνώσεων σε πρακτικά θέματα λειτουργίας και αντιμετώπισης προβλημάτων στα μηχανήματα. Επιπλέον, οι υποψηφίοι για θέσεις Τ4/Ι (Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων) θα εξεταστούν στο χειρισμό του μηχανήματος (προωθητήρα ή φορτωτή ή καθολικού εκσκαφέα), σε σχέση με τις δηλωθείσες από κάθε υποψήφιο θέσεις, και οι υποψηφίοι για θέσεις Τ5 (Οδηγοί, Μηχανοδηγοί – Χειριστές) στην οδήγηση και το χειρισμό χωματουργικού οχήματος. 
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιδείξουν κατά την προσέλευσή τους στην αρμόδια Επιτροπή που θα διεξάγει την πρακτική δοκιμασία την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο. 

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΔΕΗ δημοσιεύεονται στο δικτυακό της τόπο: http://www.ppc.gr/openshare/----------7/index.htm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved