ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Επιλαχόντες ΕΠΟΠ καλεί ο Στρατός Ξηράς 7/4/09


Αθήνα 7.4.2009, 17:33
Πρόσκληση προς επιλαχόντες Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ) για κατάξη στο Στρατό Ξηράς εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Συγκεκριμένα καλούνται να καταταγούν οι ΕΠΟΠ με βάση τη σειρά των επιλαχόντων στον τελευταίο διενεργηθέντα διαγωνισμό, προκειμένου να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν λόγω μη παρουσίασης ή αποχώρησης κληθέντων να καταταγούν επιλαχόντων υποψηφίων.

Οι καλούμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με το Στρατολογικό Γραφείο του τόπου εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων (άνδρες) ή εγγραφής τους στα Δημοτολόγια (γυναίκες) προκειμένου να εφοδιαστούν με Σημείωμα Κατάταξης ΕΠΟΠ.

Η κατάταξη θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου 2009, στο κέντρο εκπαιδεύσεως που καθορίζεται στο σημείωμα κατάταξης (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού - ΚΕΠΒ στη Θήβα). Επίσης, παρέχεται προθεσμία δύο ημερών προκειμένου να παρουσιασθούν όσοι αποδεδειγμένα εμποδίστηκαν από λόγους ανωτέρας βίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΓΕΣ www.army.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved