ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Αποτελεσμάτων συνέχεια 6/9


Αθήνα 6.9.2005
Τον κανονικό του ρυθμό προσπαθεί να ανακτήσει το ΑΣΕΠ μετά τη ραστώνη των θερινών διακοπών, με το κύριο βάρος να πέφτει στην έκδοση των αποτελεσμάτων και δη αυτών των εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από την ανεξάρτητη αρχή, α
υτή την εβδομάδα (πιθανότατα την Παρασκευή) θα εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα για τον κλάδο της φυσικής, ενώ στις αρχές της ερχόμενης τα αντίστοιχα για τους κλάδους οικιακής οικονομίας, καλλιτεχνικών μαθημάτων, κοινωνιολογίας και οικονομολόγων. Τα οριστικά για την αγγλική και γαλλική γλώσσα θα εκδοθούν κοντά και οπωσδήποτε πριν τις 16 και 25 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να εκδοθούν και τα πρώτα αποτελέσματα για την γερμανική γλώσσα, ενώ τα αντίστοιχα για τη νομική αναμένονται το διάστημα από 15 – 20 Σεπτεμβρίου.

Αποτελέσματα για τους τεχνικούς και άλλους κλάδους των ΤΕΕ, θα αρχίσουν να εκδίδονται γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου.

Γραπτός 2004
Οι ειδήσεις για τους υποψηφίους του γραπτού διαγωνισμού 2004 της κατηγορίας ΔΕ δεν είναι καθόλου χαρμόσυνες, καθώς οι σχετικοί φάκελοι δεν έχουν ακόμη ανοιχτεί και δεν υπάρχει πρόβλεψη για το χρόνο έκδοσης των πρώτων πινάκων. Πιο ευχάριστα είναι τα νέα για τους υποψηφίους της ΠΕ κατηγορίας, τα οριστικά αποτελέσματα των οποίων θα εκδοθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη).

Κανένα αίτημα
Εν τω μεταξύ κανένα αίτημα φορέα για πλήρωση θέσεων μέσω γραπτού διαγωνισμού δεν έχει φτάσει μέχρις στιγμής στο ΑΣΕΠ, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες. Ένα αίτημα που είχε υποβάλλει το υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη διοικητικού και παραϊατρικού προσωπικού ακυρώθηκε και οι συγκεκριμένες προσλήψεις αποφασίστηκε να γίνουν με την διαδικασία της σειρά προτεραιότητας. Η σχετική προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί τον Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2006 πρέπει, σύμφωνα με το νόμο, να εκδοθεί νέα προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία, κάτι που πιθανολογείται ότι θα γίνει το φθινόπωρο.

Επιλαχόντες
Τέλος, στο… σίριαλ των επιλαχόντων του διαγωνισμού 1998 προστίθεται νέο επεισόδιο, καθώς από αύριο αρχίζει η επεξεργασία των αιτήσεων και οι αρμόδιοι του ΑΣΕΠ ευελπιστούν ως τις αρχές Οκτωβρίου να έχουν βγάλει αποτελέσματα.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved