ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
20.000 οι υποψήφιοι γραμματείς 14/10/09


Αθήνα 14.10.2009, 12:38
Περισσότεροι από 20.000 υποψήφιοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις θέσεις γενικών και ειδικών γραμματέων σε υπουργεία και περιφέρειες, που προκήρυξε η κυβέρνηση.

Η σχετική προθεσμία έληξε χθες και ήδη από σήμερα επιτροπή συνεργατών του πρωθυπουργού, υπό την εποπτεία του υπουργού Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκη, ξεκινάει την διαδικασία αξιολόγησης των βιογραφικών.

Σε πρώτο στάδιο θα αναζητηθούν οι πλέον αξιόλογες υποψηφιότητες και ακολούθως οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη. Τον τελικό λόγο στην επιλογή θα τον έχει ο πρωθυπουργός με τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό.

Αντίστοιχες ανοιχτές διαδικασίες για την κάλυψη θέσεων ευθύνης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση το αμέσως προσεχές διάστημα. Οι σχετικές προσκλήσεις θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Γραφείου του Πρωθυπουργού apps.opengov.gr.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved