ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Το ΚΚΕ για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών

 

Αθήνα 12.8.2010, 14:32

"Η κυβέρνηση επιχειρεί με τεχνάσματα να κρύψει τα μεγάλα κενά που θα εμφανιστούν με βεβαιότητα στις σχολικές μονάδες τη νέα σχολική χρονιά", τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι τα κενά "είναι κυρίως αποτέλεσμα του νόμου για τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών και του πετάγματος στο καιάδα της ανεργίας των αναπληρωτών και των συμβασιούχων εκπαιδευτικών και όχι μόνο εξ’ αιτίας των μαζικών αποχωρήσεων - συνταξιοδοτήσεων των εκπαιδευτικών που είναι συνέπεια του αντιασφαλιστικού της εγκλήματος".

Και η σχετική ανακοίνωση καταλήγει: "Τα προβλήματα στο σχολείο και γενικότερα στο χώρο της εκπαίδευσης που θα εμφανιστούν θα είναι εκρηκτικά γιατί η κυβέρνηση με σχεδιασμένο τρόπο προωθεί το σχολείο της αγοράς και στη δομή και στο περιεχόμενο, την εκπαίδευση δηλαδή που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις και η στρατηγική του ευρωενωσιακού κεφαλαίου. Αυτή την πολιτική πρέπει απορρίψουν και αποφασιστικά να αντιπαλέψουν οι εργαζόμενοι και οι νέοι".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved