ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Ανανέωση των υποδειγμάτων συμβάσεων έργου και ορισμένου χρόνου

 

Αθήνα 30.8.2010, 15:14

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΑΣΕΠ για επιτάχυνση των διαδικασιών πλήρωσης θέσεων, η ανεξάρτητη αρχή προχώρησε στην ανανέωση των υποδειγμάτων και παραρτημάτων για τη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) και μίσθωσης έργου (ΣΜΕ).

Τα παραπάνω υποδείγματα έχουν ανανεωθεί με βάση το σύνολο των πρόσφατων σχετικών κανονιστικών ρυθμίσεων. Επιπλέον, με γνώμονα τη μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση πολιτών και φορέων, ενσωματώνουν περαιτέρω βελτιώσεις σε ορισμένα επιμέρους σημεία, με κυριότερη την πιο κωδικοποιημένη και αναλυτική καταγραφή του κριτηρίου της εμπειρίας.

Διευκρινίζεται ότι η ανανέωση αφορά μόνο τα υποδείγματα των ανακοινώσεων ΣΟΧ και ΣΜΕ, τα σχετικά τους παραρτήματα, καθώς και το ειδικό παράρτημα (Α1) Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ, και όχι τα έντυπα των αιτήσεων που καλούνται να συμπληρώνουν οι υποψήφιοι.

Επισημαίνεται ότι στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, όπου έχουν ήδη αναρτηθεί τα νέα πρότυπα (προσβάσιμα μέσω της καρτέλας «Συμβάσεις» στην αρχική σελίδα του www.asep.gr), θα συνεχίσουν για ένα εύλογο διάστημα να παρουσιάζονται και τα παλαιότερα παραρτήματα, καθώς παραπέμπουν σε αυτά ανακοινώσεις που εκδόθηκαν πρόσφατα και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Η διάκριση μεταξύ παλαιών και νέων παραρτημάτων μπορεί να γίνεται από την ημερομηνία έκδοσης που αναγράφεται δίπλα από τον εκάστοτε τίτλο.

Με βάση τα παραπάνω οι φορείς οφείλουν να συντάσσουν τις ανακοινώσεις που θα εκδίδουν στο εξής αποκλειστικά με βάση τα νέα πρότυπα του ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να χρησιμοποιούν το παράρτημα στο οποίο παραπέμπει η συγκεκριμένη ανακοίνωση που τους ενδιαφέρει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved