ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μέχρι 7 Οκτωβρίου προσλήψεις εποχικών στους δήμους

 

Αθήνα 5.9.2010, 22:50

Προσλήψεις ορισμένου χρόνου και έργου μέχρι και έναν μήνα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές (7 Οκτωβρίου) και μέχρι την εγκατάσταση των αιρετών οργάνων θα μπορούν να κάνουν οι ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος.

Η εγκύκλιος στηρίζεται στις διατάξεις του δευτέρου εδαφίου του άρθρου 17 του ν. 3870/2010, που προβλέπει ότι κατά την πρώτη εφαρμογή του νόμου, για τις προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με σχέση μίσθωσης έργου από τους ΟΤΑ και τα νομικά πρόσωπα αυτών ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 28 του ν. 2190/94, όπως ίσχυαν πριν την τροποποίησή τους.

Σημειώνεται ότι σε παλαιότερη εγκύκλιο του υπουργείου αναφέρονταν ότι κατά την προεκλογική περίοδο θα γίνονται κανονικά οι διορισμοί των αποφοίτων των Σχολών Δημοτικής Αστυνομίας και οι μετατάξεις των άρθρων 254 έως και 258 του ν. 3852/10 (ΦΕΚ 87 Α’).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved