ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Επιβεβαίωση της Proslipsis για τον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών (28/2/06)

Αθήνα 28.2.2006, 22:45
«
Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς θα πραγματοποιηθεί Οκτώβριο ή, το πιθανότερο, Νοέμβριο του 2006. Θα γίνει μέσα στο 2006, που να χαλάσει ο κόσμος… Για τον κλάδο των φυσικών μελετάμε αλλαγές».

Τα παραπάνω δήλωσε χθές στην εφημερίδα «Απογευματινή» ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κ. Καραμάνος, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της Proslipsis.

Πρόσθεσε επίσης ότι μία άλλη αλλαγή που εξετάζεται αφορά τους πτυχιούχους οι οποίοι μπορούν να ενταχθούν σε κλάδους εκπαιδευτικών. «Έχουμε αιτήματα από πολλούς αποφοίτους πανεπιστημιακών τμημάτων -όπως του Τμήματος Πλαστικής και Καλών Τεχνών των Ιωαννίνων ή του Τμήματος Φιλοσοφίας της Πάτρας- που ζητούν να ενταχθούν σε αντίστοιχους κλάδους εκπαιδευτικών. Όλα τα αιτήματα έχουν συγκεντρωθεί στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και έχουμε φτιάξει επιτροπές εμπειρογνωμόνων οι οποίες θα αποφανθούν εάν και κατά πόσον αυτοί οι νέοι πτυχιούχοι μπορούν να ενταχθούν σε κλάδους εκπαιδευτικών και, εάν όχι, υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσαν να ενταχθούν”,
δήλωσε.

Ο κ. Καραμάνος δεν αναφέρθηκε στις προκηρύξεις του διαγωνισμού, που κατά τις πληροφορίες της Proslisis θα είναι τουλάχιστον δύο και η έκδοσή τους θα ξεκινήσει περί τον Μάιο.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved