ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεργεία τηλεπικοινωνιών και οπλισμού ιδρύονται στην Αστυνομία (29/3/06)


Αθήνα 29.3.06, 19:19
Ελαφρά συνεργεία που θα έχουν ως αποστολή την επισκευή και συντήρηση των τηλεπικοινωνιακών μέσων και του οπλισμού συστείνονται σε Επιτελεία Αστυνομικών Διοικήσεων.

Σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε σήμερα, στα Τμήματα Διοικητικής Υποστήριξης των Επιτελείων των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Περιφέρειας, με εξαίρεση τις Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Νοτίου Αιγαίου, συνιστώνται και λειτουργούν ελαφρά συνεργεία τηλεπικοινωνιών και οπλισμού, τα οποία έχουν ως αποστολή την επισκευή, συντήρηση και καλή λειτουργία των πάσης φύσεως τηλεπικοινωνιακών μέσων και του οπλισμού των οικείων Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Περιφέρειας και των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας τους. Ελαφρό συνεργείο τηλεπικοινωνιών και οπλισμού, λειτουργεί και στο Γραφείο Εσωτερικών Λειτουργιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, για την κάλυψη των αναγκών των υφισταμένων της Υπηρεσιών.

Η εξυπηρέτηση των αναγκών, σε ό,τι αφορά τη συντήρηση και επισκευή των τηλεπικοινωνιακών μέσων και οπλισμού, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της, καθώς και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, πραγματοποιείται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βόρειας Ελλάδος και τη Διεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, αντίστοιχα.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved