ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Eκτός ΑΣΕΠ οι προσλήψεις Δημοτικών Αστυνόμων (25/5/06)


Αθήνα 25.5.2006, 23:42
Το ένστολο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας μπορεί να προσλαμβάνεται με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ, από άλλο όργανο, έκρινε σήμερα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, αποφαινόμενη επί σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά το σύστημα προσλήψεων του συγκεκριμένου προσωπικού.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας μπορεί να προσλαμβάνεται με ειδικό σύστημα αφού θα εκτελεί καθήκοντα αστυνομικής φύσεως, ανάλογα με αυτά του Λιμενικού Σώματος και της Αγροφυλακής, οι προσλήψεις των οποίων επίσης εξαιρούνται από το επίσημο σύστημα προσλήψεων του ν. 2190/94 ("νόμος Πεπονή").

Το υπό εκπόνηση ΠΔ έρχεται να αντικαταστήσει παλαιότερο (το ΠΔ 23/2002) με το οποίο θεσπίστηκε -για πρώτη φορά- σύστημα προσλήψεων για το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας.

Αν και δύο μέλη της Ολομέλειας μειοψήφισαν, η απόφαση ήταν αναμενόμενη.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved