ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Περισσότερες απαντήσεις για τη γνώση Η/Υ την προσεχή Δευτέρα (15/5/06)


Αθήνα 15.5.2006, 17:31
Δεν έχουν τέλος οι απορίες σας γύρω από την απόδειξη γνώσης πληροφορικής, όπως δείχνουν οι δεκάδες επιστολές σας προς την Proslipsis. Όπως και οι διαμαρτυρίες σας για τον τρόπο που η πολιτεία επέλεξε να εφαρμόσει ένα τέτοιο μέτρο.

----------------------------------

Μετά την δημοσίευση της παρούσας είδησης η Proslipsis δέχτηκε καταιγισμό νέων ερωτήσεων για την πιστοποίηση γνώσης υπολογιστών, τις οποίες και κωδικοποιεί για να απαντήσει. Οι συνολικές πλέον απαντήσεις θα δημοσιευθούν αύριο Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ.

----------------------------------

Πιστή στην δέσμευσή της, η Proslipsis θα επιχειρήσει την προσεχή Δευτέρα 19 Ιουνίου να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας ή τουλάχιστον σε όσες από αυτές έχουν απάντηση, μιας και ορισμένες πτυχές του θέματος εξακολουθούν να καλύπονται από... πέπλο μυστηρίου.

Όσο αφορά τις διαμαρτυρίες σας ή τις καταγγελίες σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δημοσιοποιούμε μόνο αυτές που διαπνέονται από... πνεύμα μετριοπάθειας. Στους επιστολογράφους μας που ξεπέρασαν τα όρια, να θυμίσουμε ότι οι καιροί είναι πονηροί. Οι αγωγές κατά δημοσιογράφων τείνουν να πάρουν την μορφή επιδημίας. Οι όποιες καταγγελίες θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από αποδείξεις. 

 

 

 

 


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved