ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ρύθμιση για τους διορισμούς ΑμεΑ και πολυτέκνων

Αθήνα 31.10.2013, 23:16

Οι διορισµοί των επιτυχόντων προστατευοµένων ατόµων του ν. 2643/1998 (ΑΜΕΑ, πολυτέκνων κ.ά.) κατηγοριών ΥΕ και ΔΕ, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, σε θέσεις ΟΤΑ α΄και β΄βαθµού, δύνανται να πραγµατοποιηθούν σε κενές θέσεις άλλων υπηρεσιών και φορέων του δηµοσίου στους νοµούς που αυτοί έχουν τοποθετηθεί, ανάλογα µε τις ανάγκες των υπηρεσιών και τα προσόντα των διοριστέων, κατόπιν έκδοσης απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθµισης ρυθµίζονται οι λεπτοµέρειες και κάθε ειδικότερο θέµα της διαδικασίας.

Τα παραπάνω προβλέπει το άρθρο 22 του κατατεθέντος στη Βουλή σχεδίου νόμου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω τοποθετήσεις, όπως είναι ο σωστός όρος, γίνονται από τον ΟΑΕΔ, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, πολλές φορές πάνω από 5 χρόνια μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων.  
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved