ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Η Τσιτουρίδειος εκδοχή της αξιοκρατίας (26/6/06)


Αθήνα 26.6.2006, 14:22
Αν έχεις δουλέψει δεκαπέντε χρόνια, πας σπίτι σου, αν έχεις δουλέψει ένα χρόνο και συγχρόνως έχεις παρακολουθήσει σεμινάριο πληροφορικής διάρκειας 40 ωρών, γίνεσαι μόνιμος!

Στα παραπάνω συνίσταται η Τσιτουρίδειος εκδοχή της αξιοκρατίας, η πρωτοτυπία της οποίας δεν εκτιμάται δεόντως από τους εξοβελιζόμενους εκπαιδευτικούς του ΟΑΕΔ, οι οποίοι αντί να ανακράξουν: «επιτέλους, η φαντασία στην εξουσία», διαμαρτύρονται.

Λένε πολλά οι εκπαιδευτικοί των ΤΕΕ ΟΑΕΔ. Μιλάνε για το παρακράτος της Διοίκησης ΟΑΕΔ και τις ολοκληρωτικού τύπου μεθοδεύσεις του διοικητή κ. Βερναρδάκη και χρησιμοποιούν όρους άλλων εποχών, όπως «φασίζουσα έμπνευση» και «κοινωνικά φρονήματα», για να περιγράψουν αυτά που τους επιφυλάσσει νομοσχέδιο του υπουργείου Απασχόλησης, το οποίο ενσωματώνεται την παραπάνω Τσιτουρίδειο εκδοχή της αξιοκρατίας και ήδη προκαλεί θόρυβο και επερωτήσεις στην Βουλή.

Υπερβολές. Στις μέρες μας δεν εκτιμάται καθόλου το γεγονός ότι ολόκληρος υπουργός εμπνέεται από τη σουρρεαλιστική σκέψη και την αυτόματη γραφή.

* Για όσους δεν το ξέρουν, ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης είναι υπουργός Απασχόλησης.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved