ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μόρια για αποφοίτους ΙΕΚ "στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας" (27/6/06)


Αθήνα 27.6.2006, 14:49
Οι απόφοιτοι ΙΕΚ της ειδικότητας: «Στέλεχος υπηρεσιών Ασφαλείας» θα δικαιούνται μοριοδότησης στις προκήρυξεις του υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσληψη προσωπικού φύλαξης στα σωφρονιστικά και άλλα καταστήματα.

Τα παραπάνω προβλέπει τροποίηση που κατατέθηκε και θα περάσει στο υπό ψήφιση σχέδιο νόμου του υπουργείου: «Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις».

Ειδικότερα, με την τροποίηση θα προστεθεί στην παράγραφο 4 του άρθρου 49 του ν. 2721/1999 (ΦΕΚ 112 Α’), όπως τροποιήθηκε από το άρθρο 1 παρ. 2 του ν. 388/2005 (ΦΕΚ 225 Α’), στοιχείο ε’ ως εξής:
ε) Η κατοχή διπλώματος μεταδευτετοβάθμιας επαγγελματικής εκπάιδευσης ΟΕΕΚ, δωδεκάμηνης τουλάχιστον φοίτησης, με ειδικότητα: «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».

Το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ψηφισθεί από την Βουλή και να τεθεί σε ισχύ.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved