ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ανακατανέμονται 2.211 θέσεις των ΚΕΠ των ΟΤΑ (29/6/06)
 


Αθήνα 29.6.06, 16:02
@ΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
M
ε απόφαση που υπογράφεται από τους υφυπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών κ.κ. Ανδρεουλάκο και Δούκα αντίστοιχα και έρχεται να αντικαταστήσει παλαιότερη (την ΔΟΑ/Φ.01/608/10.1.2006 - ΦΕΚ 10 Β'), συστήνονται 2.211 θέσεις μόνιμου προσωπικού των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στους ΟΤΑ Α΄ βαθμού για την λειτουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, από τις διατάξεις της προκαλείται σε βάρος του προϋπολογισμού των οικείων ΟΤΑ Α΄ βαθμού πρόσθετη ετήσια δαπάνη ύψους 1.000
ευρώ περίπου, η οποία θα καλύπτεται από τις πιστώσεις που θα εγγράφονται προς τούτο στους προϋπολογισμούς τους.

Τη νέα κατανομή των θέσεων θα την βρείτε στο συνημμένο αρχείο. Πρόκειται για εικόνα gif, την οποία θα πρέπει να ζουμάρετε για να είναι ευανάγνωστα τα στοιχεία.

***   ***   ***

ΕΞΕΛΙΞΗ
Στο ΑΣΕΠ η προκήρυξη
Αθήνα 30.6.2006
Μόλις προχθές, τρείς ημέρες μετά το σχετικό δημοσίευμα της Proslipsis, το υπουργείο Εσωτερικών παρέδωσε στο ΑΣΕΠ προς επεξεργασία την προκήρυξη των ΚΕΠ, η οποία προβλέπει την πλήρωση 1.952 θέσεων και αναμένεται να εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο σε περίπου 20 ημέρες.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Oι 2.211 θέσεις των ΚΕΠ των ΟΤΑ (εικόνα GIF 690 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved