ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ο νόμος των ΔΕΚΟ σε δέκα... λιμάνια (5/7/06)


Aθήνα 5.7.2006, 19:12
Με τον ειδικό τρόπο που προβλέπει ο πρόσφατος νόμος για τις ΔΕΚΟ θα προσλαμβάνουν στο εξής το «πάσης φύσεως» προσωπικό τους δέκα Oργανισμοί Λιμένων και ειδικότερα: Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας.

Οι προσλήψεις θα γίνονται με ευθύνη των διοικήσεων των Οργανισμών, οι οποίες θα συντάσσουν την προκήρυξη και αφού την στείλουν στο ΑΣΕΠ για έγκριση θα προχωρούν στην διαδικασία επιλογής και θα εκδίδουν αποτελέσματα, εκδικάζοντας και τις τυχόν ενστάσεις. Οι τελικοί πίνακες διοριστέων θα αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ για έλεγχο (ο οποίος θα είναι εξονυχιστικός) και ακολούθως θα εκδίδονται τα τελικά αποτελέσματα.

Η προκήρυξη δεν θα δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παρά σε δύο τοπικές και μία των Αθηνών, ενώ το προσωπικό που θα προσλαμβάνεται θα διανύει δοκιμαστική περίοδο επτά μηνών και θα είναι… κακοπληρωμένο.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved