ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εγκύκλιος προς ΟΤΑ για προγραμματισμό προσλήψεων
 

Αθήνα 29.1.2016, 14:59

Την επαναλαμβανόμενη κάθε χρόνο εγκύλιο για προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού απέστειλε στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθµού για το έτος 2016 ο υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Μπαλάφας.

Λόγω των περιορισµών στις προσλήψεις και για την επίλυση των προβληµάτων υποστελέχωσης υπηρεσιών, οι ενδιαφερόµενοι φορείς θα πρέπει άµεσα, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2016, να υποβάλλουν σο υπουργείο, σύµφωνα µε τη διαδικασία που ορίζεται στην εγκύκλιο, τον προγραµµατισµό των αναγκών τους σε εξειδικευµένο τακτικό προσωπικό ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας (πχ. Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Οικονοµολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών, Πληροφορικής, Κτηνιάτρων, Εποπτών ∆ηµόσιας Υγείας, Βρεφονηπιοκόµων κλπ).

Tα αιτήµατα που θα υποβληθούν δεν πρέπει να περιλαµβάνουν θέσεις για την κάλυψη των οποίων έχει εκδοθεί προκήρυξη ΑΣΕΠ, ανεξαρτήτως αν έχουν εκδοθεί ή όχι τα οριστικά αποτελέσµατά τους.

Για τα αιτήµατα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε σύνολο το πολύ µέχρι δέκα θέσεων ανά φορέα και, ως εκ τούτου, οι θέσεις θα πρέπει να υποβληθούν ιεραρχηµένες ως προς την αναγκαιότητά τους (δηλαδή η θέση που χρήζει άµεσης κάλυψης θα τεθεί πρώτη στον πίνακα, λαµβάνοντας τον αριθµό «1» κ.ο.κ.) σε κλάδους και ειδικότητες τοµέων και υπηρεσιών που χρήζουν άµεσης ενίσχυσης σε προσωπικό. 

* Δείτε την εγκύκλιο στο συνημμένο αρχείο.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Programmatismos Proslipseon OTA 2912016.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved