ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ξεκίνησαν οι προσλήψεις στα νεοσύστατα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων

Αθήνα 23.12.2016, 18:56

Άρχισε η έκδοση ανακοινώσεων πρόσληψης εποχικού προσωπικού από Δήμους, για την στελέχωση των νεοσύστατων Κέντρων Κοινότητας.

Οι προσλήψεις γίνονται με σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, δωδεκάμηνης διάρκειας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας ∆ήµου ...», του τοπικού Επιχειρησιακού Προγράµµατος, άξονας προτεραιότητας 4 «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης - Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Επισημαίνεται ότι οι συμβάσεις αυτές μπορούν να ανανεώνονται, επειδή οι θέσεις αυτές χρηματοδοτούνται από κοινοτικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, σε όλη τη χώρα θα λειτουργήσουν 254 Κέντρα Κοινότητας, που θα διαθέτουν τις απαραίτητες βάσεις δεδομένων και κατάλληλη ηλεκτρονική πλατφόρμα για πλήρη πρόσβαση και ένταξη των δικαιούχων πολιτών στα προγράμματα αλληλεγγύης με την χρήση του ΑΦΜ.

Τις παραπάνω προσλήψεις η Proslipsis τις δημοσιεύει στην υποκατηγορία «Προσλήψεις εποχικού προσωπικού», ενώ οι εγκρίσεις αυτών από το ΑΣΕΠ δημοσιεύονται στην κατηγορία «Οι προσλήψεις που έρχονται».© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved