ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Oι γραπτοί διαγωνισμοί δεν καταργούνται (19/12/06)


Αθήνα 19.12.2006, 14:05
Οι φήμες που θέλουν το ΑΣΕΠ να καταργεί τους γραπτούς διαγωνισμούς για πρόσληψη στο δημόσιο τομέα ή να τους αραιώνει ή να τους αντικαθιστά με το νέο μέτρο αξιολόγησης των υποψηφίων, το τεστ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ουδέποτε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ ή άλλος παράγοντας της Ανεξάρτητης Αρχής μίλησε για κατάργηση των γραπτών διαγωνισμών. Εκείνο που είπε ο κ. Βέης στην τελευταία του συνέντευξη ήταν αυτό που έγραψε η Proslipsis την ίδια ημέρα, δηλαδή ότι το ΑΣΕΠ εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής του τεστ, ως επιπρόσθετου κριτηρίου, και στους γραπτούς διαγωνισμούς.

Όσα κατά καιρούς έχει γράψει η Proslipsis για τους γραπτούς διαγωνισμούς, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν τον διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ισχύουν στο ακέραιο.

Αυτά, με την ελπίδα ότι θα σταματήσουν οι αναγνώστες μας να αγωνιούν (και να μας... ταλαιπωρούν).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved