ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Η ετήσια Έκθεση του ΑΣΕΠ παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής

Proslipsis.gr | Αθήνα 21.1.2021, 17:48

Την Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων του ΑΣΕΠ για το έτος 2019 παρέδωσε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής Ιωάννης Καραβοκύρης.

Η Έκθεση περιλαμβάνει στοιχεία για την δραστηριότητα του ΑΣΕΠ κατά το έτος 2019 ως προς τις προσλήψεις προσωπικού, την αξιολόγηση στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης και την τήρηση του Εθνικού Μητρώου Επιτελικών Στελεχών.

Στην Έκθεση περιλαμβάνονται, επίσης, διαπιστώσεις για τα σημαντικότερα θέματα που προέκυψαν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ανεξάρτητης αρχής κατά το έτος 2019 και προτάσεις.

Στην Έκθεση για το 2018 και στην ενότητα «Σχολιασμός - Προτάσεις» το ΑΣΕΠ θίγει θέματα για τις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, τα άτομα με αναπηρίες, την γλωσσομάθεια, τα όρια ηλικίας, τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, τις προσλήψεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού, τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού, τους γραπτούς διαγωνισμούς, την επικύρωση εγγράφων, την προκήρυξη 3Κ/2018 (θα γίνεται εκτενής αναφορά στη νέα Έκθεση), την κωδικοποίηση του ν. 2190/1994 (του πιο τροποποιημένου νόμου).

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved