ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Το ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στις Οδικές Συγκοινωνίες

Proslipsis.gr | Αθήνα 11.2.2021, 17:34

Το ΑΣΕΠ διευκρινίζει τα παρακάτω σχετικά με τις προσλήψεις στις Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ, με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα.

«Τα αποτελέσματα της προκήρυξης της Ανώνυμης Εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ ΑΕ) Προκήρυξη 1/2020 (ΑΔΑ 9137465ΧΘΞ-ΥΓΟ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 367 θέσεων προσωπικού ΔΕ Οδηγών Λεωφορείων και 56 θέσεων ΔΕ Τεχνικών διαφόρων ειδικοτήτων και ύστερα από την ολοκλήρωση του ελέγχου νομιμότητας καθώς και την εξέταση των ενστάσεων των υποψηφίων, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.3 του άρθρου δεύτερου της από 22.08.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν.4722/2020 (Α΄177) διευκρινίζεται ότι ολοκληρώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου η σχετική ελεγκτική διαδικασία για τις ανωτέρω θέσεις, στο πλαίσιο της οποίας εκδόθηκαν 19 αποφάσεις του ΑΣΕΠ για την Ο.ΣΥ. Α.Ε. με αποτέλεσμα να επέλθουν μεταβολές σε ποσοστό 37% επί των πινάκων προσληπτέων, κατάταξης και απορριπτέων.

Ο όρος μεταβολή δεν συνεπάγεται κατ΄ ανάγκη διαγραφή υποψηφίου από τον πίνακα προσληπτέων αλλά και άλλου είδους αλλαγές (σειρά κατάταξης, απόδοση ή διαγραφή ιδιότητας ειδικών κατηγοριών, αλλαγή ειδικότητας κλπ).

Η διαφοροποίηση των προσληπτέων υποψηφίων των οριστικών πινάκων σε σχέση με τους προσληπτέους υποψηφίους των προσωρινών πινάκων διαμορφώθηκε σε ποσοστό 14,4% (61 νέοι υποψήφιοι στους 423).

Όσον αφορά τα αποτελέσματα για την Προκήρυξη 1/2020 της Ανώνυμης Εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) για την οποία έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα 14 αποφάσεις του ΑΣΕΠ, η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved