ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πώς γίνεται εισαγωγή υποψηφίων στον εισαγωγικό βαθμό του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής του Υπουργείου Εξωτερικών

Proslipsis.gr | Αθήνα 16.11.2021, 00:44

Τον τρόπο εισαγωγής υποψηφίων στον εισαγωγικό βαθμό του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής του Υπουργείου Εξωτερικών, καθορίζει το Προεδρικό Διάταγμα 91|2021.

Σύμφωνα με την απόφαση, προκειμένου να εισαχθούν υποψήφιοι υπάλληλοι στον εισαγωγικό βαθμό του κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής, προκηρύσσεται με κοινή απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών και του Υπουργού Οικονομικών διαγωνισμός για σαράντα (40) τουλάχιστον ημέρες μετά τη δημοσίευση περίληψης της σχετικής προκήρυξης σε τέσσερις (4) ημερήσιες πολιτικές εφημερίδες της πρωτεύουσας και στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η προκήρυξη ορίζει την ημέρα και την ώρα έναρξης του διαγωνισμού, τον τόπο διεξαγωγής του και τον αριθμό των υποψηφίων που διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις στον εισαγωγικό βαθμό, μετά την επιτυχία τους στον διαγωνισμό. Εάν, για τεχνικούς λόγους, αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού, η Διεύθυνση Προσωπικού και Διοικητικής Οργάνωσης του Υπουργείου Εξωτερικών ορίζει άλλον τόπο που γνωστοποιείται έγκαιρα στους υποψηφίους.

Ο διαγωνισμός διενεργείται σε συνεχείς ημέρες χωρίς να εξαιρούνται οι Κυριακές ή οι επίσημες ημέρες αργίας, εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξετάσεων.

Εάν δεν είναι δυνατή, για οποιοδήποτε λόγο, η έναρξη του διαγωνισμού την ημέρα που ορίσθηκε, ορίζεται από τον Υπουργό νέα ημέρα έναρξής του, μεταγενέστερη της αρχικής ορισθείσης. Η αναβολή αυτή δεν δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό σε άλλους υποψηφίους εκτός από αυτούς που έγιναν ήδη δεκτοί.

O διαγωνισμός διεξάγεται κατά στάδια. Τα στάδια είναι όσα και τα εξεταζόμενα μαθήματα. Μετά το πέρας κάθε σταδίου εξάγονται αποτελέσματα.

Το ΠΔ δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος A' αρ. 214|2021


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved