ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
2o Συνέδριο ΑΣΕΠ | Σταδιοδρομία στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση: Προκλήσεις και προοπτικές
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 22.05.2022, 14:32

Tο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), στο πλαίσιο των δράσεων για συνεχή βελτίωση των διαδικασιών επιλογής προσωπικού στον δημόσιο τομέα, πραγματοποιεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 και ώρα 8:30 π.μ. το 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριό του με θέμα «Σταδιοδρομία στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση: προκλήσεις και προοπτικές», στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου, με την ευγενική υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σημαντικές προσωπικότητες της Διοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών οργανισμών, θα αναδείξουν και θα συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα αναφορικά με την επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού στον δημόσιο τομέα, τις υπάρχουσες καινοτομίες και τις νέες τεχνολογίες και θα ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες σε σχέση με τη διοικητική πράξη, με στόχο τη διαμόρφωση μιας πιο αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης. 

Το αντικείμενο του Συνεδρίου δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα των προσλήψεων αλλά εξετάζει συνολικά όλη την πορεία της απασχόλησης στον δημόσιο τομέα, από τη διαγωνιστική διαδικασία της πρόσληψης έως την αξιολόγηση των υπαλλήλων και τις διαδικασίες επιλογής διευθυντικών στελεχών. 

Σκοπός του συνεδρίου είναι να συμβάλει στην εξαγωγή χρήσιμων και πρακτικά υλοποιήσιμων συμπερασμάτων για τα κρίσιμα ζητήματα που εντάσσονται στο πεδίο των δραστηριοτήτων του ΑΣΕΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.asep.gr/conference2022 ή/και να επικοινωνήσετε με την Οργανωτική Επιτροπή: Ήλια Εμμανουηλίδου (τηλ.: 2131319613), Νίνα Τρυφωνοπούλου (τηλ. 2131319247), email: conference2022@asep.gr.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Το πρόγραμμα του Συνεδρίου 21052022.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved