ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μνημόνιο Εκπαιδευτικής Συνεργασίας μεταξύ ΑΣΕΠ και Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών

Proslipsis.gr | Αθήνα 14.07.2022, 16:40

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού και η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ) επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για ανάπτυξη συνεργειών και κοινών δράσεων με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, η οποία έλαβε χώρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 

Το Μνημόνιο υπέγραψε ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ Αθανάσιος Παπαϊωάννου και ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Σύμβουλος Επικρατείας, με στόχο τόσο την κατάρτιση (θεωρητική και πρακτική) όσων πρόκειται να διοριστούν σε θέσεις δοκίμων δικαστικών λειτουργών του Συμβουλίου Επικρατείας και των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων (προεισαγωγική εκπαίδευση), όσο και τη διαρκή επιμόρφωση των υπηρετούντων δικαστικών λειτουργών (δια βίου εκπαίδευση) της Διοικητικής Δικαιοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα, το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων θα αφορά στη διενέργεια κοινών εκπαιδευτικών δράσεων και την εκατέρωθεν ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας στο ευρύ φάσμα των διαδικασιών προσλήψεων στον δημόσιο τομέα.  

Κατά την υπογραφή του μνημονίου ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή της ΕΣΔΙ κ. Δημήτρη Εμμανουηλίδη και δήλωσε: «Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα τη νομολογία για ζητήματα ΑΣΕΠ στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών της Θεσσαλονίκης, τον Ιούνιο του 2022, σήμερα γίνεται ένα ακόμη βήμα με την υπογραφή του μνημονίου εκπαιδευτικής συνεργασίας για την εδραίωση σε τακτική βάση της συνεργασίας των δύο φορέων για τη βελτίωση των διαδικασιών προσλήψεων επΆ ωφελεία των πολιτών που συμμετέχουν στις διαγωνιστικές διαδικασίες προσλήψεων στο δημόσιο και της ίδιας της Δημόσιας Διοίκησης».

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved