ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αντιστοιχίσεις υφισταμένων κλάδων και ειδικοτήτων φορέων του δημόσιου τομέα

Proslipsis.gr | Αθήνα 20.02.2023, 21:39

Σε αντιστοίχιση των υφισταμένων κλάδων και ειδικοτήτων του Οργανισμού τους, σύμφωνα με τους οριζόμενους στο π.δ. 85/2022 (Α’ 232) νέους κλάδους και ειδικότητες, προχωρούν αυτόν τον καιρό οι φορείς του δημόσιου τομέα. 

Μάλιστα το Υπουργείο Εσωτερικών θέτει ως προϋπόθεση την αντιστοίχιση προκειμένου να προχωρήσει η κινητικότητα και οι προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων.

Η Proslipsis παρουσιάζει ενδεικτικό κατάλογο με ανάλογες αποφάσεις φορέων, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να διαμορφώσουν μια εικόνα των αντιστοιχίσεων. Τις αντιστοιχίσεις του φορέα τους θα πρέπει να τις αναζητήσουν στα τμήματα προσωπικού ή όπως αλλιώς ονομάζονται.

Το π.δ. 85/2022 για το νέο Προσοντολόγιο - Κλαδολόγιο αντικατέστησε το παλαιότερο π.δ. 85/2001 για το Προσοντολόγιο. Συνοπτικά, περιγράφει ποιές θέσεις του δημόσιου τομέα καταλαμβάνουν οι απόφοιτοι των διαφόρων κλάδων - ειδικοτήτων της εκπαίδευσης.
ΠΙΝΑΚΑΣ
Αποφάσεις φορέων για αντιστοιχίσεις
(πατώντας στον φορέα, κατεβάζετε την απόφαση από το Εθνικό Τυπογραφείο)


Proslipsis.gr


Proslipsis.gr 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved