ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Έκτη ανανέωση συμβάσεων για εποχικούς της Υπηρεσίας Ασύλου!

Proslipsis.gr | Αθήνα 13.03.2023, 21:47

Στην έκτη ανανέωση των συμβάσεων εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου υπαλλήλων της Υπηρεσίας Ασύλου προχώρησε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση της Διαδικασίας Ασύλου» του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 , που συγρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά και την έκτη ανανέωση συμβάσεων, το παραπάνω προσωπικό βάζει πλώρη για μονιμοποίηση, όπως είχε επισημάνει η Proslipsis από τις πρώτες ανανεώσεις, οι οποίες επιτρέπονται επειδή συγχρηματοδοτούνται από την ΕΕ και γι' αυτό εξαιρούνται από την γενική απαγόρευση ανανέωσης των συμβάσεων ορισμένου χρόνου (εποχικού προσωπικού). 


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved