ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Τεστ ΑΣΕΠ: Τον Δεκέμβριο η προκήρυξη, την άνοιξη οι εξετάσεις (δείτε το εντυπο της αίτησης) (2/10/07)
 

 

Αθήνα 2.10.2007, 14:34
Σάρκα και οστά φαίνεται να παίρνει το περιβόητο τεστ γενικών γνώσεων και δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ.

Η Ανεξάρτητη Αρχή ολοκλήρωσε ήδη το σχεδιασμό του εντύπου της αίτησης συμμετοχής που θα υποβάλουν οι υποψήφιοι (θα το βρείτε στο συνημμένο αρχείο) και προγραμματίζει για τον προσεχή Δεκέμβριο την έκδοση της προκήρυξης. Ωστόσο, οι εξετάσεις θα πρέπει να αναμένονται εκεί γύρω στην άνοιξη και ίσως γίνουν σε δύο φάσεις, ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων που θα υποβληθούν και τη διαθεσιμότητα σχολικών αιθουσών.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν το έντυπο της αίτησης ταχυδρομικά ή και on line, μέσω του διαδικτύου. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής θα λαμβάνουν στο πλησιέστερο του τόπου κατοικίας τους ταχυδρομικό κατάστημα απαντητική επιστολή του ΑΣΕΠ, στην οποία θα αναγράφεται και ένας κωδικός, τον οποίο θα χρησιμοποιούν όπου ζητείται. Για να παραλάβουν την επιστολή του ΑΣΕΠ από το ταχυδρομικό κατάστημα οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιδεικνύουν στον ταχυδρομικό υπάλληλο την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο (διαβατήριο κ.λπ.). Σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης οι υποψήφιοι θα ακολουθούν την λεγόμενη διαδικασία ταυτοποίησης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τους γνωστοποιείται και ο προσωπικός τους κωδικός. Τον κωδικό αυτό θα μπορούν να τον χρησιμοποιούν αργότερα για να μπαίνουν στο σύστημα του ΑΣΕΠ και να αντλούν πληροφορίες για αποτελέσματα, βαθμολογία κ.λπ. Σε περίπου δύο εβδομάδες το ΑΣΕΠ θα εκδώσει ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνει τους υποψηφίους για την έναρξη της διαδικασίας πιστοποίησης και τις απαιτούμενες ενέργειες.

Η αίτηση
Το έντυπο της αίτησης δεν πρόκειται να δυσκολέψει τους υποψηφίους κατά τη συμπλήρωσή του, καθώς χαρακτηρίζεται από απλότητα και τα ζητούμενα στοιχεία είναι ελάχιστα. Αποτελείται από δύο μόνο σελίδες, από τις οποίες μόνο η πρώτη συμπληρώνεται από τους υποψηφίους. Η δεύτερη σελίδα περιέχει αποκλειστικά πληροφορίες και οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωσή της.

Τα ζητούμενα από τους υποψηφίους στοιχεία είναι τα εξής:
1. Τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου (όνομα, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κ.λπ.), καθώς και η Νομαρχία στην οποία επιθυμεί να εξετασθεί και ο κωδικός της.
2. Ο τίτλος σπουδών του με αρκτικόλεξο (ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ), καθώς και ο κωδικός και ο βαθμός του τίτλου σπουδών.
3. Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών ανά θεματική περιοχή και ο τόπος και το έτος κτήσης τους.

Το έντυπο της αίτησης θα διατίθεται δωρεάν από τις Νομαρχίες και τα Επαρχεία της χώρας, καθώς και από τον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr.

* Στα συνημμένα θα βρείτε τις δύο όψεις (μπρος - πίσω) του εντύπου της αίτησης, που παρουσίαζει κατ' αποκλειστικότητα η Proslipsis.

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Δεύτερη σελίδα της αίτησης (αρχείο jpeg 627 kb)
Πρώτη σελίδα της αίτησης (αρχείο jpeg 692 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved