ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Δικαίωμα διδασκαλίας στα δημόσια σχολεία αποκτούν μουσικοί με πτυχίο της αλλοδαπής (11/10/07)


Aθήνα 11.10.2007, 07:43
Τη δυνατότητα να διδάσκουν στα δημόσια σχολεία αποκτούν οι κάτοχοι πτυχίου ομοταγούς ιδρύματος της αλλοδαπής, το οποίο έχει αναγνωριστεί ως ισότιμο προς τα απονεμόμενα πτυχία από τα ελληνικά AEI και από το οποίο προκύπτει η μουσική ειδίκευση της Παιδαγωγικής της Εκπαίδευσης Μουσικής.

 Οι κάτοχοι των παραπάνω πτυχίων μπορού να διδάξουν μαθήματα της ειδικότητας τους μόνο σε σχολεία της Γενικής Εκπαίδευσης (πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια).

Τα παραπάνω προβλέπει απόφαση του υπουργείου Παιδείας (108017/Δ2) που συμπληρώνει παλαιότερη (92981/Γ7/15.9.2005) που αφορά τα ισότιμα πτυχία ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής με μουσικές ειδικεύσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved