ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Παράταση στα πιστοποιητικά πληροφορικής για τουλάχιστον τρία χρόνια (31/10/07)


Αθήνα 31.10.2007, 13:20
Παράταση τουλάχιστον τριών ετών στην ισχύ των πιστοποιητικών πληροφορικής που λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου 2007 προσανατολίζεται να δώσει ο Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ), ενώ ανάλογη παράταση θα προβλέπεται επίσης και για τα πιστοποιητικά εκείνα που λήγουν το 2008.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες της Proslipsis, το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΕΕΚ δείχνει αποφασισμένο να ακυρώσει στην πράξη την (παράλογη) διάταξη της υπουργικής απόφασης για ανανέωση των πιστοποιητικών πληροφορικής, παρατείνοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα την ισχύ τόσο αυτών που εκδόθηκαν πριν από την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης και λήγουν τον Δεκέμβριο του 2007 όσο και των μεταγενέστερων. Μάλιστα μερικά μέλη του συμβουλίου εκτιμούν ότι η ανανέωση θα πρέπει να είναι πενταετούς διάρκειας "για να μην ασχολούμαστε με αυτό το θέμα", όπως χαρακτηριστικά λένε. Το ποιά τάση τελικά θα επικρατήσει, θα φανεί στην απόφαση που θα εκδώσει ο Οργανισμός μέσα στο Νοέμβριο.

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι οι κάτοχοι πιστοποιητικών πληροφορικής δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε διαδικασία ανανέωσης, αφού αυτά θα γίνονται κανονικά δεκτά στις προσλήψεις του δημόσιου τομέα και τα επόμενα χρόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved