ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Νέα Τμήματα Λαθρομετανάστευσης με 150 συνοριοφύλακες (11/12/07)


Αθήνα 11.12.2007, 21:52
Νέα Τμήματα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης ιδρύονται σε νησιωτικές περιοχές της χώρας, ενώ αυξάνονται κατά 150 οι θέσεις των συνοριοφυλάκων.

Ειδικότερα, Τμήματα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης ιδρύονται σε κάθε μία από τις παρακάτω Αστυνομικές Διευθύνσεις:
α. Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.
Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Λέσβου με έδρα το Δήμο Μυτιλήνης και τοπική αρμοδιότητα τη διοικητική περιφέρεια του Νομού Λέσβου.
β. Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.
Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Χίου με έδρα το Δήμο Χίου και τοπική αρμοδιότητα τη διοικητική περιφέρεια του Νομού Χίου.
γ. Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου.
Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Σάμου με έδρα το Δήμο Βαθέoς και τοπική αρμοδιότητα τη διοικητική περιφέρεια του Νομού Σάμου.
δ. Α΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.
Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ρόδου με έδρα το Δήμο Ρόδου και τοπική αρμοδιότητα τις διοικητικές περιφέρειες των Δήμων Ρόδου, Ιαλυσού, Καμείρου, Πεταλούδων, Αφάντου, Αρχαγγέλου, Λινδίων, Αταβύρου, Καλλιθέας, Νότιας Ρόδου, Καρπάθου, Μεγίστης, Σύμης, Χάλκης, Κάσου και Τήλου και της κοινότητας Ολύμπου του Νομού Δωδεκανήσου.
ε. Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.
Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Κω με έδρα το Δήμο Κω και τοπική αρμοδιότητα τις διοικητικές περιφέρειες των δήμων Κω, Δικαίου, Ηρακλειδών, Καλυμνίων, Λέρου, Πάτμου, Νισύρου, Αστυπάλαιας και Λειψών και της κοινότητας Αγαθονησίου του Νομού Δωδεκανήσου.
στ. Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.
Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ευβοίας με έδρα το Δήμο Ταμιναίων και τοπική αρμοδιότητα τη διοικητική περιφέρεια του Νομού Ευβοίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved