ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Το ΑΣΕΠ για την αναγνώριση της εμπειρίας πτυχιούχων εξωτερικού (3/1/08)


Αθήνα 3.1.2008, 14:38
Στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε κλάδους απασχόλησης για τους οποίους δεν απαιτείται άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή συμπληρωματικές εξετάσεις, η εμπειρία των πτυχιούχων εξωτερικού αναγνωρίζεται και μοριοδοτείται ακόμη και στην περίπτωση που έχει αποκτηθεί πριν την έκδοση της σχετικής πράξης αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).

Η παραπάνω διευκρίνηση προέρχεται από το ΑΣΕΠ, το οποίο σημειώνει επίσης ότι η αναγνώριση της εμπειρίας ισχύει ανεξάρτητα από τον τόπο απόκτησής της (Ελλάδα ή εξωτερικό). Μόνη προϋπόθεση για την αναγνώριση αποτελεί η προηγούμενη απόκτηση του προβλεπόμενου από την προκήρυξη αλλοδαπού τίτλου σπουδών και η υποβολή των απαιτούμενων για την απόδειξη της εμπειρίας δικαιολογητικών. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved