ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Νόμιμη η υπεύθυνη δήλωση που ζητεί ο ΟΕΓΑ (7/2/08)


Αθήνα 7.2.2008, 13:33
Λόγω της ιδιαιτερότητας να προσλαμβάνει τμηματικά το απαραίτητο εποχικό προσωπικό για την εκτίμηση των ζημιών, Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων νομιμοποιείται να ζητεί από τους υποψηφίους υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, ανακοίνωσε πριν από λίγο το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την Αρχή, ο Οργανισμός μπορεί να ζητεί κατά την πρόσληψη εποχικού προσωπικού υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 από τους καταταγέντες στον πίνακα επιτυχόντων, στην οποία να δηλώνεται ότι από την κατάταξη μέχρι την πρόσληψή τους δεν έχουν απασχοληθεί στον ίδιο φορέα με την ίδια ή παρεμφερή ειδικότητα, ούτε έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 2 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί, στην δήλωση πρέπει να αναγράφουν το φορέα, το είδος και τη διάρκεια της απασχόλησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved