ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Με γραπτό διαγωνισμό και συνέντευξη οι προσλήψεις στο ΥΠΕΞ (25/2/08)


Αθήνα 15.2.2006, 21:32
Αλλάζει ο τρόπος προσληψης υπαλλήλων ΠΕ και ΤΕ στο υπουργείο Εξωτερικών με νομοσχέδιο που κατέθεσε για επεξεργασία στο Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Το  σχέδιο ΠΔ προβλέπει ότι η πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων στο υπουργείο Εξωτερικών θα γίνεται με διαγωνισμό, ο οποίος θα προκηρύσσεται μια φορά το έτος, εφόσον δημιουργούνται κενές θέσεις. Ο διαγωνισμός θα διενεργείται από πενταμελή Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων και θα περιλαμβάνει δύο στάδια, το προκριματικό και το τελικό. Για το προκριματικό στάδιο προβλέπεται γραπτή δοκιμασία και για το τελικό, προφορική εξέταση. Ο πίνακας των επιτυχόντων στο διαγωνισμό θα αποστέλλεται για έλεγχο νομιμότητας στο ΑΣΕΠ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved