ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
80.000 αιτήσεις συμμετοχής στο τεστ ΑΣΕΠ (22/2/08)


Αθήνα 22.2.2008, 12:25
Μία ημέρα μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, τα στοιχεία του ΑΣΕΠ για τη συμμετοχή υποψηφίων στο επικείμενο τεστ γενικών γνώσεων και δεξιοτήτων δείχνουν να διαψεύδουν τους... μελλοντολόγους - αριθμολάγνους, που τους υπολόγιζαν σε 250.000.

Μέχρι σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στο ΑΣΕΠ έχουν φτάσει συνολικά 88.162 αιτήσεις υποψηφίων, από τις οποίες οι 14.748 υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά. Αν και το σύνδρομο της τελευταίας στιγμής, που μας κατρύχει ως λαό, λειτούργησε και πάλι και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στοιβάζονται χιλιάδες ανεπίδοτοι φάκελοι, εκτιμάται ότι οι αιτήσεις δεν θα ξεπεράσουν τελικά τις 150.000, ενώ λιγότεροι θα είναι οι υποψήφιοι που θα προσέλθουν στις εξετάσεις, όπως γίνεται σε κάθε διαγωνισμό.

Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία θα είναι σε θέση να δώσει στη δημοσιότητα η ανεξάρτητη αρχή τις επόμενες εβδομάδες, ενώ εκτιμά ότι θα προλάβει να διεξάγει τις εξετάσεις πριν από το καλοκαίρι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved