ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διαγωνισμός εκπαιδευτικών: Στην Αθήνα θα εξετασθούν τα άτομα με αναπηρία


Αθήνα 21.3.2005
Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο 1ο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Αθηνών θα εξετασθούν τα άτομα με αναπηρίες που έγιναν δεκτά στον πρώτο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών, ανεξάρτητα με το ποια Νομαρχία δήλωσαν στην αίτησή τους.

Αυτό έγινε γνωστό πριν λίγο από το ΑΣΕΠ, το οποίο παράλληλα έδωσε στην δημοσιότητα πίνακα με ονόματα υποψηφίων της συγκεκριμένης κατηγορίας, που για διαφόρους λόγους δεν γίνονται δεκτοί στις ειδικές εξετάσεις. Τους δίνεται ωστόσο η δυνατότητα να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό μαζί με τους λοιπούς υποψηφίους, σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησής τους και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα και τον πίνακα των εξεταστικών κέντρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Οι υποψήφιοι που έγιναν δεκτοί στις ειδικές εξετάσεις θα εξετασθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί (δημοσιεύεται σε άλλες σελίδες), και θα πρέπει να προσέλθουν στο 1ο ΤΕΕ (Αχιλλέως 37 και Μυλλέρου, είσοδος από πεζόδρομο Γιατράκου, τηλ.: 210-5221.158) τουλάχιστον μία ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εξέτασης.

Ο πίνακας με τα ονόματα όσων αποκλείονται από τις ειδικές εξετάσεις στάλθηκε για ανάρτηση στις οικείες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και στα Επαρχεία της χώρας και και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved