ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: καμιά επιείκεια για το παράβολο


Αθήνα 24/3/2005
Καμιά επιείκεια δεν πρόκειται να δείξει το ΑΣΕΠ για τους υποψήφιους του επικείμενου γραπτού διαγωνισμού των εκπαιδευτικών που αποκλείσθηκαν από τις εξετάσεις επειδή -στην συντριπτική τους πλειονότητα- δεν υπέβαλαν το σχετικό παράβολο.

Ανώτατοι παράγοντες της ανεξάρτητης αρχής δήλωσαν πριν λίγο στην «Ρ» ότι είναι αδύνατον να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις των αποκλεισθέντων, γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε ευθεία παραβίαση της ισότιμης αντιμετώπισης των υποψηφίων. «Η προκήρυξη», τονίζουν, «ήταν πολύ σαφής και το ΑΣΕΠ δεν φέρει καμία ευθύνη για την παράλειψη των υποψηφίων. Σε όλους τους διαγωνισμούς έχουμε υποψηφίους που αποκλείονται για το παράβολο, γι' αυτό εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή τους στην συμπλήρωση της αίτησης και στην υποβολή των απαραίτητων διακιολογητικών».

Στο θέμα αναμένεται να αναφερθεί ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Γιώργος Βέης την προσεχή Τετάρτη, κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης με τους δημοσιογράφους (η "Ρ" σας καλεί να στείλετε τις ερωτήσεις σας που θέλετε να υποβάλλει στον πρόεδρο).

Υπενθυμίζεται ότι οι αποκλεισθέντες υποψήφιοι εκπαιδευτικοί είναι συνολικά 276. Από αυτούς 26 αποκλείσθηκαν από τις εξετάσεις επειδή υπέβαλαν εκπρόσθεσμα την αίτησή τους και 250 επειδή δεν συνυπέβαλαν το οριζόμενο από την προκήρυξη παράβολο.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved