ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Σε περίπου οκτώ ημέρες η πρόσκληση προς τους επιλαχόντες του 1998


Αθήνα 24.3.2005
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η υπόθεση της μονιμοποίησης αριθμού επιλαχόντων του γραπτού διαγωνισμού 1998 που, ως γνωστόν, κρίθηκε άκυρος απο το Συμβούλιο της επικρατείας, καθώς διαπιστώθηκε ότι παραβιάσθηκε το Σύνταγμα.

Σε λίγες ημέρες, ίσως και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, το ΑΣΕΠ θα εκδώσει πρόσκληση με την οποία θα καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν σχετική αίτηση, στην οποία θα δηλώνουν και την θέση εργασίας που θέλουν να τοποθετηθούν. Ακολούθως θα συνταχθεί λίστα (πανελλήνια αυτή τη φορά και όχι κατά Νομαρχία), με όλα τα ονόματα παλαιών και νέων επιτυχόντων και τα μόρια που τους αντιστοιχούν.

Ανάλογα με την κατάταξη που θα έχει ο κάθε υποψήφιος στην λίστα αυτή θα εξαρτηθεί και το αν θα γίνει τελικά δεκτός για πρόσληψη ή θα απορριφθεί οριστικά. Όπως δήλωσαν στην «Ρ» ανώτατοι παράγοντες της ανεξάρτητης αρχής, τελικά μόλις 250-300 απο τους περίπου 2.500 εγγεγραμένοι αυτή τη στιγμή στον πίνακα επιλαχόντων αναμένεται να επιτύχουν πρόσληψη. Οι ίδιοι εκτιμούν ότι οι τελικοί πίνακες θα έχουν εκδοθεί μέχρι το τέλος Απριλίου.

Συμβασιούχοι
Στο άλλο μέτωπο, αυτό της μονιμοποίησης των συμβασιούχων, στο ΑΣΕΠ διαπιστώνουν για άλλη μια φορά απροθυμία των φορέων να προχωρήσουν σε προσλήψεις και εκτιμούν ότι ο συνολικός αριθμός αυτών που τελικά θα μονιμοποιηθούν δεν θα υπερβαίνει τις 35.000.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved