ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Δύο αποφάσεις ΑΣΕΠ για μονιμοποίηση 1.641 συμβασιούχων


Αθήνα 29.3.2005
Aπό το ΑΣΕΠ έγινε γνωστό πριν από λίγο ότι εκδόθηκαν δύο αποφάσεις που αφορούν την μονιμοποίηση συμβασιούχων, σύμφωνα με το π.δ. 180/2004 «Ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου».

Η πρώτη αφορά 1.841 συμβασιούχους διαφόρων φορέων (υπουργείων, δήμων, επιχειρήσεων κ.ά.), από τους οποίους τα κριτήρια μονιμοποίησης πληρούν οι 1.063, και η δεύτερη 765 της Αγροτικής Τράπεζας, από τους οποίους δικαίωμα μονιμοποίησης έχουν οι 578.

Οι σχετικοί πίνακες μπορούν να αναζητηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΑΣΕΠ www.asep.gr, παραπομπή «Συμβασιούχοι Π.Δ. 164/2004 & Π.Δ. 180/2004». Οι πίνακες αυτοί θα ενημερώνονται τακτικά με την έκδοση νέων αποφάσεων που θα αφορούν άλλους φορείς, γι’ αυτό συσνιστάται στους ενδιαφερόμενους να τους επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία και τον χρόνο τοποθέτησής τους στις θέσεις εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναζητούν απευθυνόμενοι στους φορείς που προσλαμβάνονται.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved