ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
"Προστατευόμενοι": Θέσεις του 2002 θα καλυφθούν το 2010! (30/6/08)


Αθήνα 30.6.2008, 11:32
Με αυτοσχέδιες ανακοινώσεις που προσβάλουν τόσο την αισθητική όσο και τη νοημοσύνη, οι 14 επιτροπές του άρθρου 9 (όπως ονομάζονται) του ΟΑΕΔ γνωστοποιούν τις θέσεις όπου θα τοποθετηθούν "προστατευόμενοι" του ν. 2643/98 (άτομα με αναπηρίες και όσοι έχουν την επιμέλειά τους, πολύτεκνοι - τρίτεκνοι και τέκνα αυτών, κ.ά.).

Mια απλή ανάγνωση των πινάκων επιβεβαιώνει πανηγυρικά τα όσα εδώ και καιρό υποστηρίζει η Proslipsis, για ανικανότητα του υπουργείου Απασχόλησης και του ΟΑΕΔ να διαχειριστούν τις θέσεις αυτές, αφού αρκετές θα καλυφθούν με καθυστέρηση οκτώ χρόνων!

Ειδικότερα, στους πίνακες μπορεί να δει κανείς θέσεις που περιλαμβάνονταν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ του έτους 2002 και εκχωρήθηκαν από τότε στο υπουργείο Απασχόλησης και ΟΑΕΔ για να τις καλύψουν (για παράδειγμα η προκ. του ΦΕΚ ΑΣΕΠ 299/13.3.2002, για την πλήρωση θέσης ΠΕ Διοικητικού - Λογιστικού στο Νοσοκομείο Ρόδου). Οι θέσεις αυτές -αν όλα πάνε... δεξιά- θα καλυφθούν τελικά το 2010, με καθυστέρηση οκτώ ετών ή δέκα, αν υπολογίσει κανείς και το χρόνο που μεσολάβησε από τη στιγμή που ο φορέας υπέβαλε το αίτημα του μέχρι την έκδοση της σχετικής εγκριτικής απόφασης.

Τα παραπάνω δικαιώνουν απόλυτα όσους επιμένουν να υπαχθούν άμεσα οι θέσεις αυτές στην δικαιοδοσία του ΑΣΕΠ και να καλύπτονται ταυτόχρονα με τις άλλες θέσεις των προκηρύξεων που εκδίδονται μέσω αυτού.

Οι προσκλήσεις
Τις αυτοσχέδιες προσκλήσεις των 14 κατά τόπους υπηρεσιών ΟΑΕΔ, που περιλαμβάνουν και πίνακες με τις θέσεις, μπορεί κανείς να τις βρει στην ιστοσελίδα του
Οργανισμού, όπου υπάρχει και το σχετικό έντυπο της αίτησης. Αιτήσεις και δικαιολογητικά κατατίθενται στις υπηρεσίες αυτές έως και την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved