ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Δωρεάν on line νόμοι και προεδρικά διατάγματα


Αθήνα 6.4.2005
Ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου www.et.gr για την απόκτηση του τεύχους Α’ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύονται οι νόμοι και τα προεδρικά διατάγματα, έχουν πλέον οι πολίτες.

Την απόφαση έλαβε το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο προχωρεί σε μια σειρά ενεργειών που στόχο έχουν την αναβάθμιση των παρεχόμενων από το Εθνικό Τυπογραφείο υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2005 αναμένεται να ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση των φύλλων της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από το 1976 και εντεύθεν, γεγονός που θα έχει ως συνέπεια την ταχύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και την μικρότερη φθορά του πολύτιμου ιστορικού αρχείου του Εθνικού Τυπογραφείου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και το έργο για την «Αυτοματοποίηση της παραγωγής των ΦΕΚ», το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2006. Η ολοκλήρωση του έργου θα συμβάλει ώστε η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως να εκδίδεται με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς, καθιστώντας την Ελλάδα ως μία από τις πρωτοπόρες χώρες στην Ευρώπη στον τομέα αυτό.

Τέλος, υπό μελέτη βρίσκεται η αναμόρφωση της ιστοσελίδας του Εθνικού Τυπογραφείου, ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα σε άτομα με μειωμένη οπτική ικανότητα να ενημερώνονται για το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).

Σημειώνεται ότι το Εθνικό Τυπογραφείο διαθέτει επίσης δωρεάν το τεύχος ΑΣΕΠ, όπου δημοσιεύονται οι προκηρύξεις προσλήψεων με τον ν. 2190/94, και Παράρτημα, στο οποίο δημοσιεύονται οι εγκρίσεις θέσεων ΔΕΠ και ΕΠ σε ΑΕΙ και ΤΕΙ αντίστοιχα, τα αποτελέσματα των διαδικασιών πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ κ.ά.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved