ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εντοπιότητα στις προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού ζητεί ο Αβραμόπουλος (10/8/08)


Αθήνα 10.7.2008, 18:43
Να θεσπιστεί κριτήριο εντοπιότητας στις προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, ζήτησε σήμερα ο υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που προαγματοποιήθηκε στο υπουργείο με αντικείμενο τα τρέχοντα ζητήματα υγείας της ευρύτερης περιοχής των Δωδεκανήσων.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
- Να ληφθούν θεσμικά μέτρα και κίνητρα για την τοποθέτηση ειδικευμένων ιατρών στις Μονάδες Υγείας των νησιωτικών περιοχών της χώρας μας και εν προκειμένω της Δωδεκανήσου.
- Να επιταχυνθούν, κατά προτεραιότητα, οι διαδικασίες των κρίσεων των ιατρών για την άμεση στελέχωση των παραπάνω Μονάδων.
- Να προσληψθούν άμεσα 50 εποχικοί υπάλληλοι για το Νοσοκομείο της Ρόδου.
- Να ενισχυθούν με σημαντικό αριθμό νοσηλευτών, από τη νέα πανελλήνια προκήρυξη του ΑΣΕΠ των 1.600 ατόμων, το νοσοκομείο της Ρόδου και οι άλλες νοσηλευτικές Μονάδες του Νομού, αίτημα που, όπως καλά γνωρίζει η ηγεσία του υπουργείου, δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, αφού η προκήρυξη του ΑΣΕΠ βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο για εκτύπωση.
- Να διευρυνθούν οι υπηρεσίες του ΕΚΑΒ στην κεντρική Ρόδο. Σε λίγες ημέρες εγκαινιάζεται ο Σταθμός του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα του Δήμου Αταβύρου. Επίσης, θα δημιουργηθεί νέος τομέας του ΕΚΑΒ στη Νότια Ρόδο και στην Κω. Τα έργα αυτά, έρχονται να προστεθούν στον μοναδικό, σε ολόκληρη την περιφέρεια, Σταθμό Αεροδιακομιδών, που λειτουργεί στο συγκρότημα του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου, με τη μόνιμη παραμονή ελικοπτέρου Super Puma.
- Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ανανέωσης όλων των Οργανισμών των νοσηλευτικών Μονάδων της Δωδεκανήσου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το νέο οργανισμό του Νοσοκομείου της Ρόδου, ο οποίος έχει ήδη υπογραφεί, προβλέποντας αύξηση του προσωπικού του Νοσοκομείου κατά 117 άτομα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved