ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΔΕΗ: Ούτε μια συγγνώμη για το λάθος (15/7/08)


Αθήνα 15.7.2008, 07:55
Μόρια πολυτεκνίας και σε μη πολύτεκνους έδωσε η ΔΕΗ κατά τη διαδικασία επιλογής για την πλήρωση 2.177 θέσεων εργασίας σε υπηρεσίες της, που διενήργησε η ίδια, και τώρα τρέχει και δε φτάνει.

Αντί να αναγνωρίσει το λάθος της και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους περίπου 60.000 υποψηφίους της διαδικασίας αυτής και τις οικογένειές τους, με ανακοίνωση που εξέδωσε προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ισχυριζόμενη ότι "η διαδικασία για την κάλυψη συνολικά 2.177 θέσεων εργασίας είναι περίπλοκη και χρονοβόρα λόγω του πλήθους των ειδικοτήτων -άνω των 40- και των πολλών υποψηφίων".

Το λάθος, που η ΔΕΗ εκ των υστέρων υπόσχεται να διορθώσει, ώστε να καταφέρει να εκδώσει τελικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος του χρόνου, αφορά τον καταλογισμό των μορίων της πολυτεκνίας. Συγκεκριμένα, τα 300 μόρια της πολυτεκνίας χορηγήθηκαν και σε όσους είχαν συμπληρώσει την ηλικία των 23 ή 25 ετών που, όπως ορίζει ο νόμος, παύουν να είναι πολύτεκνοι.

Η ΔΕΗ ισχυρίζεται ότι ο παραπάνω λανθασμένος καταλογισμός έγινε σε περίπου 40 υποψηφίους και ότι το λάθος θα διορθωθεί έγκαιρα, δεδομένου ότι δεν εκδόθηκαν ακόμα τελικά αποτελέσματα. Το θέμα όμως δεν είναι τόσο απλό, όσο θέλει να το εμφανίζει η εταιρεία, αφού τώρα θα πρέπει να γίνει ανασύνταξη των πινάκων και αλλαγές στη σειρά κατάταξης των υποψηφίων. Το ψυχικό κόστος, όμως, φαίνεται ότι είναι όρος άγνωστος στους ιθύνοντες της ΔΕΗ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved