ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αιτήσεις για διορισμό υποβάλλουν οι εκπαιδευτικοί (25/7/08)


Αθήνα 25.7.2008, 17:25
Από 28 έως και 31 Ιουλίου 2008 θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση και δικαιολογητικά οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να διοριστούν στα δημόσια σχολεία το σχολικό έτος 2008 - 2009.

Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται σε οποιαδήποτε Διεύθυνση ή Γραφείο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων που περιλαμβάνονται:
1. Στους πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2008-2009, ως εξής:
• Με πραγματική προϋπηρεσία 30 μηνών.
• Με πραγματική προϋπηρεσία 24 μηνών και μία τουλάχιστον επιτυχία σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του κλάδου τους και παιδαγωγική επάρκεια, όπου απαιτείται.
• Στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών (άρθρο 6, παρ. 2 του Ν. 3255/2004) για την κάλυψη του ποσοστού 40% των κενών οργανικών θέσεων.
2. Στους Πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2006 για την κάλυψη του ποσοστού 60% των κενών οργανικών θέσεων.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να τηρήσουν τις προθεσμίες κατάθεσης αιτήσεων προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμών εγκαίρως.

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι.

Αποσπάσεις
Εν τω μεταξύ ο υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέδωσε σήμερα υπουργική απόφαση για την απόσπαση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, για όσους είχαν υποβάλει αίτηση επανεξέτασης των αρχικών τους αιτήσεων.
Συνολικά εξετάστηκαν από το ΚΥΣΠΕ 902 αιτήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ικανοποιήθηκαν 425 ποσοστό 47.11%. Οι εκπαιδευτικοί που αποσπώνται οφείλουν να παρουσιαστούν στις νέες τους θέσεις την 1η Σεπτεμβρίου 2008.

Επίσης, εξέδωσε υπουργική απόφαση για την απόσπαση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, τα οποία δεν είχαν καταθέσει έγκαιρα εισηγήσεις ώστε να συμπεριληφθούν στην πρώτη φάση αποσπάσεων (ΕΜΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας και ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας).

Σημειώνεται ότι φέτος, για πρώτη φορά, οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν πριν την λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους την περιοχή όπου θα εργαστούν το επόμενο σχολικό έτος 2008 - 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved