ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Επτά νέα ΚΕΠ θα στελεχώσει με πελατειακό τρόπο η κυβέρνηση της... επανίδρυσης (29/8/08)


Αθήνα 29.8.2008, 14:22
Επτά νέα ΚΕΠ και παραρτήματα ΚΕΠ ιδρύονται σε δήμους και κοινότητες της χώρας, με έναρξη λειτουργίας την 28η Νοεμβρίου 2008.

Καθώς η επιλογή του προσωπικού θα γίνει με το συνήθη πελατειακό τρόπο, χωρίς να τηρούνται καν στοιχειώδεις κανόνες διαφάνειας και αντικειμενικότητας και με τους δημάρχους και τους κοινοτάρχες να έχουν το "πάνω χέρι" στις προσλήψεις αυτές (που συνήθως οδηγούν στην μονιμότητα μέσω ΑΣΕΠ, αφού η κυβέρνηση της... επανίδρυσης του κράτους θέσπισε φωτογραφική διάταξη με την οποία στις διαδικασίες μονιμοποίησης γίνονται δεκτοί μόνο όσοι έχουν προϋπηρεσία σε ΚΕΠ), όσοι... πιστοί ενεργήσατε εγκαίρως.

Νέα ΚΕΠ συστήνονται:
1. Στο Δήμο Διονύσου Νομού Αττικής με ηλεκτρονικό αριθμό 1045.
2. Στην Κοινότητα Τσαρίτσανης Νομού Λάρισας με ηλεκτρονικό αριθμό 1046.
3. Στην Κοινότητα Αμπελακίων Νομού Λάρισας με ηλεκτρονικό αριθμό 1047.
4. Στην Κοινότητα Βραχασίου Νομού Λασιθίου με ηλεκτρονικό αριθμό 1048.
5. Στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών με ηλεκτρονικό αριθμό 777 του Δήμου Περάματος του Νομού Αττικής συνιστάται Παράρτημα με ηλεκτρονικό αριθμό 777ΠΑ, με έδρα την περιοχή του Ν. Ικονίου του εν λόγω Δήμου.
6. Στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών με ηλεκτρονικό αριθμό 163, του Δήμου Μεγάλου Αλεξάνδρου του Νομού Πέλλας συνιστάται Παράρτημα με ηλεκτρονικό αριθμό 163ΠΑ, με έδρα το Δημοτικό Διαμέρισμα Καρυώτισσας του εν λόγω Δήμου.

Επίσης, αίρεται η ανάκληση λειτουργίας του ΚΕΠ Κοινότητας Ομαλών Νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης, με ηλεκτρονικό αριθμό 935, και ορίζεται ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του επίσης η 28η Νοεμβρίου 2008.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved