ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Οι 30μηνίτες εκπαιδευτικοί υποβάλλουν αιτήσεις
 


Αθήνα 21.4.2005
Από 26 Απριλίου έως 13 Μαΐου 2005 θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για διορισμό στα δημόσια σχολεία οι περίπου 4.000 εκπαιδευτικοί που έως τις 30 Ιουνίου 2004 συμπλήρωσαν προϋπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομίσθιου τουλάχιστον 30 μηνών (30μηνίτες), σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και παρουσιάζει η «Proslipsis».

Οι αιτήσεις και τα συνοδευτικά δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην εγκύκλιο.

Σύμφωνα με το νόμο η συγκεκριμένη κατηγορία εκπαιδευτικών θα διορισθεί σταδιακά στα δημόσια σχολεία έως και το σχολικό έτος 2007 - 2008. Οι εγκύκλιοι για τις άλλες κατηγορίες εκπαιδευτικών (μόνιμοι, αναπληρωτές) του ενιαίου πίνακα, αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τον επόμενο μήνα.

Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου για τους 30μηνίτες περιλαμβάνεται στο αρχείο (word) που παραθέτουμε.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η εγκύκλιος για τους 30μηνίτες

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved