ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Το πρόγραμμα της πληροφορικής και οι πίνακες των αποκλειομένων


Αθήνα 22.4.2005
To πρόγραμμα του επικείμενου διαγωνισμού για την πρόσληψη εκπαιδευτικών του κλάδου πληροφορικής στα δημόσια σχολεία έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα το ΑΣΕΠ, καθώς και τους πίνακες με τα ονόματα όσων αποκλείονται από τον διαγωνισμό των ΤΕΕ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο διαγωνισμό για τους κλάδους ΠΕ 19 Πληροφορικής Πανεπιστημίων και ΠΕ 20 Πληροφορικής ΤΕΙ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2005, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν το πρωΐ (8 έως 12 πμ) στην Α΄ θεματική ενότητα ¨Γνωστικό Αντικείμενο¨ του κλάδου τους και το απόγευμα (3 έως 7 μμ) στη Β΄ θεματική ενότητα ¨Διδακτική μεθοδολογία – Παιδαγωγικά θέματα¨. Η προσέλευσή τους στα εξεταστικά κέντρα θα πρέπει να γίνει το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε εξέτασης.

Τόσο οι πίνακες με τα εξεταστικά κέντρα όσο και αυτοί των αποκλειομένων απεστάλησαν σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, στα οποία θα διενεργηθεί ο εν λόγω διαγωνισμός, ενώ μπορούν να αναζητηθούν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.asep.gr του ΑΣΕΠ.

Για να επισκεφτείτε απευθείας τους πίνακες, πατήστε
εδώ.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved