ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εξεταστικά κέντρα και αποκλειόμενοι της προκήρυξης 2Π των εκπαιδευτικών 6/12/08
 


Αθήνα 6.12.2008, 08:34
Τα εξεταστικά κέντρα ΄που θα εξετασθούν οι υποψήφιοι της πρώτης προκήρυξης των εκκαιδευτικών (της 2Π), καθώς και πίνακες με τα ονόματα αυτών που αποκλείονται από τις εξετάσεις αυτές, εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Οι πίνακες με τα εξεταστικά κέντρα (θα τους βρείτε παρακάτω), στάλθηκαν για ανάρτηση σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας.

Όπως είναι γνωστό, η προκήρυξη 2 Π αφορά την κατάρτιση πινάκων διοριστέων εκπαιδευτικών λειτουργών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ 70 Δασκάλων, ΠΕ02 Φιλολόγων, ΠΕ03 Μαθηματικών, ΠΕ04 Φυσικών (ΠΕ04.01 Φυσικών, ΠΕ04.02 Χημικών, ΠΕ04.04 Βιολόγων και ΠΕ04.05 Γεωλόγων), ΠΕ08 Καλλιτεχνικών Μαθημάτων και ΠΕ15 Οικιακής Οικονομίας.

Ο πίνακας των αποκλειομένων υποψηφίων στάλθηκε επίσης για ανάρτηση σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, ενώ αναρτήθηκε και στο Κεντρικό κατάστημα του ΑΣΕΠ στην Αθήνα, καθώς και στο Παράρτημα του ΑΣΕΠ στη Θεσσαλονίκη. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες αυτοί δεν αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ μετά από σχετική σύσταση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Α.Π.Δ.Π.Χ.) προς το ΑΣΕΠ (απόφαση Α.Π.Δ.Π.Χ. υπ’ αριθμ. 62/2004).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τα εξεταστικά κέντρα της προκήρυξης 2Π.

 


 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Τα εξεταστικά κέντρα (αρχείο excel 105 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved